The very latest news updates

from across our global network

CIO - Resurs Holding

Resurs Holding, som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank AB och Solid Försäkring AB, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, privatlån och nischade försäkringsprodukter. Det är en helnordisk koncern med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget är uppdelat i tre affärssegment; Payment Solutions, Consumer Loans och Insurance. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljstödjande betal- och lojalitets­lösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka fem miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 en bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurs Holding är sedan 2016 noterat på OMX NASDAQ Stockholm, Large Cap.

För Resurs Holdings räkning söker vi nu en högpresterande CIO. Befattningshavaren har uppdraget att utveckla, leverera och förvalta det samlade IT-stödet för hela koncernen och ansvaret innefattar även att driva och vidareutveckla Resurs Holdings övergripande IT-strategi (inklusive digitaliseringsstrategi) kopplad till affärsstrategin samt långsiktig planering för hela IT-verksamheten. IT-organisationen består idag av ca 85 personer och ytterligare omkring 20 konsulter. CIO kommer sitta i koncernledningen och direktrapportera till CEO och koncernchef Kenneth Nilsson. Relevant profil har flerårig ledarerfarenhet och är idag sannolikt CIO, högre IT-chef eller motsvarande med applikations-/lösningsansvar. Rätt kandidat har även sannolikt flerårig erfarenhet av såväl strategiska som operativa IT-frågor samt vana att driva större förändringsprojekt och verksamhetsutveckling genom IT inom relevanta branscher med stora transaktionsvolymer, hög komplexitet och hög säkerhetsklassning. Rollen som CIO för Resurs Holding är placerad vid koncernens huvudkontor i Helsingborg.

Vi ser fram emot din ansökan. Skicka intresseanmälan samt din meritförteckning till nathalie.walden@alumniglobal.com. Intervjuer sker löpande. Notera " ATBN-572874" i ämnesraden i din email-ansökan.

Frågor beträffande befattningen besvaras av Alumni och nås enklast via mail på nathalie.walden@alumniglobal.com.

Posted on March 8, 2018 12:45 PM |